Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
Lassan kezd körvonalazódni, hogy milyen tabletet is szeretnék.
A Prestigio MultiPad 10.1 ULTIMATE 3G nagyon tetszik főleg azért, mert van benne modem, az RK3066-ot ismerem és meg vagyok vele elégedve, de a tablet hangszóróiról olvastam pár negatív véleményt és van ahol az akku üzemideje nagyon kevés.
Szemezgettem még a Lenovo A2109-el, de ebben nincs modem.
A multkor a MM-ban sikerült szemügyre vennem az Asus Memopad-ot, ami tetszett és árban is megfelelő, plusz egy megbízható márka, de sajnos szintén nincs benne modem.
A 10.1-es Galaxy Note is tetszik, egy jó soc-al rendelkezik, saját ceruzája van, jobb hangszórók, bár az olcsóbb verzióban nincs 3g és a kijelzőjét se mondják olyan szépnek, mint az ips kijelzőket.
Kijelző szempontjából nagyon tetszik az Acer A700, de nem vagyok benne biztos, hogy az andriod rendszer valóban szebb lenne ezen a felbontáson.
A kínai tabletek közül a Ramos W30HD is nagyon szimpatikus, de nincs benne hdmi csatlakozó és szerintem ez elég nagy hátrány.
Ti mit gondoltok? Esetleg tudtok hasonló tabot ajánlani ilyen árkategóriában, ami legalább ezt tudja és nem lehet melléfogás?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest