Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Az üzemidőre is kérdéses milyen hatással lenne egy hdd.
Ehhez a méretvitához meg annyit, hogy ha nem 4.3-as hanem 5-ös lenne a következő lépcső, akkor annál már komolyan elgondolkodnék, 200$-os ár mellett. Egy 5-ös készülék nekem pl elég lenne beleszokni az androidba egy évig. (azt mindenki látja szerintem hogy egy év múlva ilyenkor már sokkal fejlettebb gépek lesznek a porondon..érdekes hogy milyen potom összegért mennek majd a használt/régi modellek). Ráadásul ez még nagy nehezen egy kézzel is kezelhető, nem néz ki a tömeg annyira hogy mi a fene van a kezemben, stb. Akinek nincs okostelefonja annak érdekes lehet, én nekem meg nincs. Máig nincs a piacon olyan okostelefon ami engem meggyőzött volna...talán az új meizu..hát persze
. Mindegyiknek van valami baja és ennyi év mobilarena olvasás után azt mondom, hogy lesz is.A 3.2-es is érthető, egy saját rendszerű pmp kiadása nem lenne új dolog az archosnak, de egy saját rendszer sosem fog az android nyomába érni. Árban meg ugyanott lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mindegyiknek van valami baja és ennyi év mobilarena olvasás után azt mondom, hogy lesz is.
Dr.NX