Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
Fényképezőgépek CT-vel átvilágitva..
Rolleiflex 3.5 F
Nikon F3:
Contax G1
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
spanyoll #1239 üzenetére
A 6x6 nagyon kul...igaz, hogy van egy Mamiya RB645-öm, de valahogy a 6x6 képaránya jobban bejön...itt szoktam csurgatnyi nyálomat
-
contaxg
veterán
válasz
Stauffenberg #1227 üzenetére
Na bakker...végig fordítva gondoltam az eredményt.
-
contaxg
veterán
válasz
Stauffenberg #1222 üzenetére
Egy ideje szemezek ezekkel a kamerákkal a Contax G mellé.
-
contaxg
veterán
De minek az a veterán autó?
Éveket töltöttem azzal, hogy megpakoljam a fotós táskámat és utána éveket, hogy kipakoljam onnan a nagyon nehéz, strapabíró eszközöket. Néha túldimenzionálunk olyan képességeket, amire igazából nincs is szükségünk. Ciki nem ciki, nem tudom... de nekem egy Smena és/vagy egy átlagos mobiltelcsi kamerája is elégséges ahhoz, hogy az utazásaimat napjaimat megörökítsem. -
contaxg
veterán
Hááát a fene se akkor szögbeverőt cipelni. Ha komolyabb gép kell előkapom az Contax RX-et.
Az optika rajzol nem a váz és van még egy tarcsi FX3/2000 a szekrényben. Én nem izgulnék erre a minőségre kérdésre annyira. Amire kell teljesen jó a Yashica. Nem a fronton akarok a sárban csúszva hartéri képeket készítni. Arra való a Leica.
(#1159) Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
Az NDK-és Zeiss Jena és a japán (NSZK) Zeiss nem azonos egymással és ezek az optikák általában jobbak a hasonló Nikon, Canon társaiknál. -
contaxg
veterán
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ #1153 üzenetére
Yashica FX-3 Super 2000? Magam is ilyet használok általában egy 35/2,8-as Zeiss obival. Szerintem elég kompakt.
-
contaxg
veterán
válasz
spanyoll #1148 üzenetére
Nem tom...szerintem egy 35mm azért univerzálisabb mint az 50mm. Persze ahány ember annyi döntés.
(#1146) Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
Praktiker??Praktica az nem?
A Carl Zeiss Jena nem azonos a Carl Zeiss T*-gal. -
contaxg
veterán
Sziasztok, színes negát hol hívnak olcsón? Óbudán és környéke lenne a legjobb. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest