Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
bogar879 #1488 üzenetére
Hali! Szerintem a pakk nem éri meg.
Ami igazán kell belőle, és nem lehet helyettesíteni, az a hívótank. Azt vegyél a syrexbe, vagy ebayről.
A flakonok sztem nem kellenek. 2 fél literes üdítős flakon mindenre elég.
Mérőedény csak akad a konyhában, ha nem, akkor 1 eurós bolt. Hőmérőből jó a szobai is, legalábbis én azt szoktam beleállítani a vödörbe. Ha nincs, kb 1000-1500 Ft-ért lehet venni már. Úgy szoktam beállítani a hőmérsékletet. hogy egy kicsi vödörbe beleállítom a hívótankot, és a kimért vízmennyiségeket üdítős üvegekben, aztán abban állnak. Meleg víz jön a csapból, ha meg túl meleg lesz 2 jégakku.
Csipesz szintén akad szerintem otthon. 2-3 műanyag csipesz is kifeszíti a filmet, hogy egyenes legyen a száradáshoz.
Stoppernek ott a telefon.
Filmhívó zsák: este fürdőszobában, vagy a wc-ben behúzod a tankba a filmet: kihagyható.
Nagyító szerintem szintén. Az elején pláne
Ami hiányzik belőle, az egy fecskendő (én legalábbis vettem) Azzal pontosan ki tudom mérni a vegyszereket. Vagy 10 ft egy 12ml-es akármelyik gyógyszertárban.
Ezek így összesen nem érik el a 10.000 Ft-ot.Csepptelenítőnek azt mondták a syrexben is, és talán itt is, hogy amikor mosom a filmet az egyik mosáshoz nyomjak egy kevés folyékony mosogatószert, mert ugyanolyan jó. Syrexbe érdemes személyesen is elmenni, ha van rá lehetőséged, én elég sokat beszélgettem az eladó nénivel, sok apróságot, és tippet mondott. Vegyszerekről, hívókról fixírekről szintén lehet beszélgetni vele. Pl. a stopfürdőről is lebeszélt, mert hogy 2 gyors és alapos mosás elég a ff filmhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest