Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    válasz MasterMark #2047 üzenetére

    ahogy elobb irtam vala, nekem nincs jo tapasztalatom a filmes pentaxokkal (digittel meg semmi) nem tul idotalloak. nem csoda ha tele a net hibas me superekkel, fenymerohibas mx-ekke, van egy *ist-em ami modern de azzal is bajok vannak (most a bajonetekkel valo kavarast es a fenymeres hianyat nem is mondom mert az is eleg duhito).

    kx-et nem ismerem, de en siman szetkapnam. ha van nemi gyakorlatod es szerszamadi, no meg ha nem sajnalod mert esetleg nem sikerul osszetenni akkor se sokat veszitesz. vannak felkent javitok, de sztem tobbe kerul a leves mint a hus, meg felek azok is csak azt csinaljak amit te, tisztogatjak aztan ideig oraig jo lesz.
    mondanam kell venni egy masikat ami jo, csak mar ugy vagyok a pentaxal, hogy ami most jo az is ki tudja meddig lesz az. meg kerdes jo e valojaban a jo (en vettem olyat amit jonak teszteltnek adtak el, aztan 2 het allas utan mar akadt a zarja, kis jaratas utan megint jo volt de aztan ujabb piheno utan nem, na most ha film van benne akkor nem lehet jaratni, az nem megbizhato).

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák