Hirdetés
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Dell notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanpec
aktív tag
válasz Tibor 70 #25056 üzenetére
Gearbest-ről, eu expressz szállítással, 14 nap áfa ès adómentesen lehet rendelni. Nem nèztem minden típust de MXQ pro 4k az van.
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
Technoman
őstag
válasz Tibor 70 #22159 üzenetére
Csak egy ötlet:
Nekem nemrég volt, valami kísértetiesen hasonló problémám a LAN-nal. Igaz hogy a "régebbi" Minix-el (U1) és LE-n. Egy kábelcsere megoldotta (pedig a hálózatban minőségi GB kábeleket használok) Kicseréltem a Lapitopi és a Minix kábeleit és azóta minden pöpec.
Érdemes dobni egy próbát. -
blakey
titán
válasz Tibor 70 #20117 üzenetére
Itt szoktál olvasgatni?
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
blakey
titán
válasz Tibor 70 #20112 üzenetére
Nevetséges, hogy egy nevenincs, 12 000Ft-os gép leiskolázza a Minixet.
Az U9-H-t, mert az U1-et biztos nem.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Tibor 70 #20104 üzenetére
CEC esetleg be van kapcsolva? Azaz tv-n is aktív? Az bezavarhat ha nincs jól beállítva, kapcsold ki ha nem használod.
Szerencsére én ilyeneket még nem tapasztaltam egyetlen egy lejátszómmal sem.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Tibor 70 #20101 üzenetére
Egy Neo U1-el pillanatnyilag jobban jártál volna, hiába gyengébb SoC akkor is jobb választás lett volna médialejátszás szempontjából. Esetleg kipróbálhatod S912-re készült LibreELEC verziók valamelyikét bár a fejlesztők hangsúlyozzák, hogy médialejátszásra az S905(X) boxok jobbak.
Instabilítást miben veszed észre? Neo U1-em van, azzal nincsenek stabilítási gondok.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- GAMER PC - RTX 3080 - i5 13400F - 32GB RAM - 1TB SSD - VÍZHŰTÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest