Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djherby
tag
válasz
robi1979
üzenetére
Ja! Egyelőre így néz ki. Közben végig gondoltam mit is szeretnék pontosan. Egy olyan eszközt, amivel torrent-el tudnék letölteni háttértárra, és onnan le is játszani. Max. 30 GB-os BD Remux-okat szoktam nézni, néha egy-két BD50. 7.1-es erősítőm van, ami tudja a True-HD-t, és a DTSHD-MA-t. Így ez is szempont. És pluszba kell a Kodi (live tv, sorozatok, online radio). 3D-t és 4K-t sem tud a tv-m. Na most a jelenlegi lejátszóm egy WDTV Live, ezekből csak egyet tud, a hangot. PC-vel töltök le, és mindig macerás átmozgatni a file-okat. A BFS-nél van USB3.0, így file-ok mozgatása jelentősen felgyorsulna. Torrent nem tudom mennyire megy vele. Elvileg akár egy Pi3-is megtenné, bár volt aki nem erőlteti a torrentet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Egyedi Építésű Teljesen Új Gamer Gép 12 Hónap Garanciával 3090 Gigabyte Vision 96gb Ddr5
- Lenovo M900 Core i5 6600 //8GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Lenovo M80T Core i5 10500 //16GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Közép-alsó kategórás gamer pc
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest