Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s_e_n_k_i

tag

válasz interstate76 #5864 üzenetére

Most akkor egy olyan ember véleményét is hallgasd meg, akinek az égadta világon semmilyen kapcsolata (se személyes, se szakmai, se üzleti) nincs Lifeforce-al és az említett bolttal.
    Én elég sokat (asszony szerint túl sokat) rendelek kínai boltokból, és a tapasztalataim vegyesek.
    - Van sokszor, hogy a vásárolt termék jó, azt csinálja, amit elvártam, olcsó volt, stb. Ezzel nincs is gond.
    - De jópárszor belefutottam szívásba. Egyáltalán nem működik a cucc. Működik, de nem úgy, ahogy ígérték, és egy csomót kell utánajárni, hogy hogyan lehet valamit kihozni a cuccból. Pár hét után tönkremegy. Nem lehet paypal-al fizetni. Volt olyan, hogy 3 és fél hónap alatt jött meg a cucc, stb. Ezek mind velem történtek meg.
    - Ezek után, ha egy ismerősöm megkérdezi, hogy hallott valamilyen xyz dologról, és szüksége lenne rá, akkor mit javasoljak neki? Általában nem beszélnek angolul, olyan szinten nem értenek a dolgokhoz, hogy firmware-t cseréljenek, nem akarják megadni a bankkártya adatukat, nem bíznak a távolkeleti ismeretlen webshopokban.Mit csináljak? Vegyem meg helyettük én, és én szívjak, ha valami nem jó? Én túrjam a net-et, én küldjem vissza, én levelezzek az eladóval, ...? Párszor megcsináltam mert vagyok olyan jó fej/balek, és általában én jártam rosszul (egy csomó időm elment vele, az ismerősnek meg keserű íz marad a szájában).
    Persze ha lenne olyan magyarországi bolt, ahol garanciával lehetne megvenni, ahol ki lehet próbálni, ahol ha gond van, segítenek, akkor minden ilyen ismerősömet oda küldeném.
    Sajnos szerencsétlen egybeesés, hogy az egyetlen ilyen mo-i bolt az ugyanaz a hely, ahol Lifeforce dolgozik/dolgozott, és ő az, akinek a munkája/hobbyja miatt elég nagy a tapasztalata ezekkel a készülékekkel kapcsolatban, és van olyan rendes, hogy aktívan segít is.
    Hidd el, nagyon örülnék neki, ha lenne más alternatíva is, amit én is nyugodtan tudnék javasolni az ismerőseimnek, hogy hol próbálkozzanak ilyen termékek vásárlásával, de nem igazán tudok másról (edigital talán, de ott a választék igencsak silány, és az is drága, de pl Windows-os miniPC-t csak az áramboltban láttam).
    Megértem, ha valaki fújol rá, és azt hiszi, hogy reklámozásra használja ezt a fórumot, de amíg nincs reális alternatíva kishazánkban, addig én úgy vagyok vele, hogy ez egyáltalán nem reklám, hanem éppen hogy nagy segítség az emberek 99%-ának.

• Lifeforce

őstag

válasz interstate76 #5864 üzenetére

Látom nem jött le amit írtam, ciki ha magadra vetted :DDD
    Az a bajom, hogy valaki vesz egy 800e Ft-os 3d TV-t, és mellé akar venni "ingyen" egy androidos miniPC-t lejátszónak úgy, hogy téma minden oldalán le van írva, hogy nem média lejátszásra találták ki, és csak kompromisszumokkal használható erre.
    Erre bekerül egy 3900Ft-os (jegyzem meg magyar üzlet) linkje.
    Mit kellett volna rá írnom?
    Vedd meg, csúcs szuper, ha bajod van vele akkor ne az én privátomat spammeld, hanem interstate76 asztala?
    Legközelebb megteszem ;)

Új hozzászólás Aktív témák