Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifeforce

őstag

válasz huan #5858 üzenetére

Kedves (senior tag), aki nem jártas a google keresésben...
    Nem tudom mennyire érzed ebben is az iróniát.
    Nem akartalak megbántani, ne haragudj.
    Sajnos a magyar ember többsége egy valamit sosem akar megérteni, vagy csak a mesékben hisz, nem tudom.
    Adott egy eszköz, aminek a gyártási költsége tételezzük fel 40$, a gyár tovább adja a kereskedőnek 60+2$ (szállítási költséggel), ha 100db készüléket vesz csak 58,5$, ha 500db-ot akkor 57$.
    Tételezzük fel, hogy ez az eszköz "eredeti" (OEM Netxeon), nem klón).
    A kereskedő tovább adja 70$+2$-ért... (tehát nem 3990FT)
    Valaki felkiált a fórumban, nézd, itt milyen olcsó, itt kell megvenni, mert 50+2$, ugyan az a neve.
    Aztán jövök sírni, hogy nem megy fel semmilyen rom, a lan sebessége 12mbit/s, és haldoklik az eszköz.
    Nem baj, megpróbálom eladni, veszek másikat...
    Tételezzük fel, sikerült eladnom 30$-ért, ám ismét bele esek ugyan abba a hibába, mert még mindig a "teljes" gyártási eladási költség alatt akarok venni eszközt.
    Igaz már jócskán afölött járok, hogy itthon megvehettem volna egy ellenőrzött "eredeti" készüléket, ami az áfát is tartalmazza, de nekem kérem elveim vannak, no meg fórum szabályok, így továbbra is linkelgetem a dögöljön meg a szomszéd lova is linkeket...
    :C :C :C
    Tanulság?
    Gearbest, Geekbuying
    Itthon meg áramosbolt...
    Direkt nem linkelgettem, hogy ne dögöljön meg a szomszéd lova :D

törölt tag

válasz huan #5858 üzenetére

Mi ezen a megtévesztő? Bepötyögtem a Google keresőbe a típust. 2011 -es találatot is dobott. A ma már őskövületnek számító, Allwinner A10 -es, MK802 miniPC itteni topikja pedig 2012 júliusában indult. Te ebből mire következtetsz, mit tudhat az a kütyü, egy AML S8xx -hez képest? Szerinted megtévesztő Lifeforce megjegyzése?

Új hozzászólás Aktív témák