Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
válasz
üzenetére
Az első részben nem tudok segíteni nem ismerem az iylen cégeket.
A második részben feltett kérdéseidre a következőket tudom mondani:
Az hogy meddig jó a vizumod semmuiylen kapcsolatban nem áll azzal, hogy te meddig tartózkodhatsz az országban. Nekem sok vizumom volt és jelenleg is van 10 éves, de a bent tartózkodást mindig a beléptető dönti el saját hatáskörben. Volt amikor kaptam simán 180 napot, volt amikor 90 et és legutobb meg csak 30 at adtak, pedig semmi különbség nem volt mindig volt vizumom előre szállásom repjegyem satöbbi. Szóval lehet van valami belső iránymutatás változás is de lényegében pofára megy.
Ezt elvileg kint is meg tudod hosszabítani az imigration office-ba, de gondolom jó indok kell hozzá. Ezért szokták a kint lévők, akik adnak valamit a jogtisztaságra elhagyni az orszagot mondjuk Canada, vagy Mexikó felé és amikor visszajönnek és nincs már telepecsételve az utlevelük, akkor szerencsés esetben újabb tartózkodási időt kapnak.
Szerintem ezt a 2-3 hónapot ne hangoztasd próbálj egyszerű turistának tünni. És a belépéskor szerintem előnyt jelentene, ha tudnál valamit felmutatni, hogy hova mész vagy kihez, vagy pláne van e valami szállásod foglalva. MErt ha csak úgy semmivel durbele jelensz meg és lehet gyanusnak minősitenek és akkor lehet jöhetsz is haza egy jó hosszú imigrationos elbeszélgetés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest