Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yllgrim

őstag

válasz TTomax #9793 üzenetére

Amig szabin voltal Abu elmagyarazta hogy is mukodik a dolog, nem rangat allandoan, beallitod a felbontasod, elmented, a kartya elvegzi a dolgat es jatszol, onnantol mar az uj beallitasok alapjan megy minden. Az hogy te nem lattad az nem jelenti azt hogy nincs :)

A 8-9GB-ra most mit mondjak, hogy amihez nektek 8-9GB kell azt AMD megoldja okosban 3-3.5-el? :)

Nektek kar is lenne adni egy Fury-t tesztelni, annyira elfogultak vagytok hogy eselyt sem adnatok neki, csak aaaaaa, ez szar, vissza a Titanjaimat :) En kiprobaltam mindkettot es memoria kezelesben NV nem torte magat, inkabb dobott meg ra par GB-ot, kici olco alapon :) Az sem gond, mert el lehet mondani hogy vagy 24GB VRAM-od, csak hat minek? :) Pazarlas. De! ha kifizetted hasznald is ki :)

Nem foglak gyozkodni titeket, ratok hagyom es legyen igazatok, amikor meg hazamegyek, beroffentek egy jatekot es latom a GPU RAM: 3192MB akkor elmosolyodok, megvonom a vallam es csoki :)

Szaby: elfelejtetted az OR-es driver a Liquid VR-el ;)

(#9796) Szaby59: ugyes, megtalaltad :C Odaig nem jutottal el, hogy NV driver is volt a gepen es amit meg kesobb fedeztem fel, HD4600 driver failelt, eszkozkezeloben el is szallt mindig :) Akkor meg olvasgass tovabb, vagy gyere at nezd meg hogy mukodik eloben, az utazasi koltsegeket te allod, en elhozlak az allomasrol kocsival :) Egy palesz is belefer, hazai hazi szilva, nem szar :)

Manapsag en mar nem latok ilyen "kritikus" hibakat, mar belaktam a Fury-t, nem tokeletes de jo vetel volt, innovativ, no meg en tudok tapasztalatbol beszelni, amit nem sokan tudnak elmondani meg itt :U

Új hozzászólás Aktív témák