Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz keIdor #7088 üzenetére

Hát igen, a szkepticizmus érthető.
    Mondjuk nekem csak annyiból sántít ez az egész, hogy ennyi pénzt miért adna ki bárki egy ilyen kártyáért, ha nem azért, hogy pár évre ne legyen gondja ilyesmire? Persze, lehet én gondolkozom rosszul, de ha 200 000+ HUF-ot ott kéne hagyjak a boltban, akkor minimum 3 évre elvárnám, hogy a kávém is ez főzze reggelenként. :DD Akár Nv, akár AMD kártyáról is legyen szó.
    Anno 57 000 forintért vettem egy hónaposan egy referencia 5850-et, 3 évig mindennel tudtam játszani, közel maxon jó FPS-el. 3 évesen 24K-ért ment el, maximálisan meg voltam vele elégedve. Nálam ez lenne egy VGA ideális életútja. Úgyértem, ami nekem is jó, és nemcsak a bőröket húzzák le rólam. Az oké, hogy ~60K-ért 3 évig jó volt, de hogy egy 200 000 forintos terméknél ne jusson az ember eszébe, hogy mi lesz egy év múlva, az nekem kicsit fura. :F

Természetesen itt nem számoltam azon szerencsés réteggel, akik a "nem számít a pénz, mindig a legjobbat akarom" csoportba tartoznak, de ott nyilván nem a racionalitás a vezető elv.

Új hozzászólás Aktív témák