Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
És meg is mutatták, ott ahol a CPU a szűk keresztmetszet, pont ott segít. Jobban ez akkor fog megmutatkozni, amikor játékok az elejétől úgy lesznek megírva, hogy kihasználják a low-level api-k előnyeit. Például látótáv... amíg a BF4 is produkálja azt a durván 1km-t, addig felesleges összehasonlítani.
A DX11 korlátai évek óta megvannak. Ezt az tudja a legjobban, aki olyan játékkal szeretne játszani, ahol fontos a magas látótáv, és az ebből következő jóval magasabb objektum szám. (pl ArmA3)
(#6793) players111: És APU teszteken hozta is!
Az elején megmondták, hogy a CPU limit feloldására szolgál, aki ennek ellenére GPU limites szituban vár tőle csodát, az így járt! 
-
törölt tag
Pontosan, én a Dragon Age megjelenésekor vettem VGA-t, de eszembe sem jutott, hogy 290X legyen pedig AMD-s játék, de tudtam hogy csak a gond lenne belőle...
Utólag látva mennyit szívtak az AMD-sek vele jól döntöttem, teljesítmény szempontjából akkor kb. egyformán teljesítettek, de mostanra már szinte minden jobban fut 970-en mint 290X-en...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az elején megmondták, hogy a CPU limit feloldására szolgál, aki ennek ellenére GPU limites szituban vár tőle csodát, az így járt!