Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz keIdor #6078 üzenetére

Ezzel nem értek egyet. Mármint, hogy odébb van még a DX12. Bár itt a fórumon sokan cserélgetik félévente/évente a VGA-jukat, ez se nem racionális, se nem anyagilag egy jó dolog. Persze, aki ilyen, annak mehet az Nv. Ugyanakkor, ha nem csak max egy évre tervezel, hanem anyagilag egy korrekt termék életciklusra (ami minimum 2, de inkább bő 3 év) akkor máris igencsak fontos érv a DX12. Márpedig egy 100-300 000 forint közé eső grafikus kártyánál szerintem erősen elvárható lenne egy alapszintű "jövőtállóság".

Ha már felhoztad, a HD6000 az a Fermi ellen volt. Abban nincs semmi extra, hogy már nem kap komolyabb támogatást. Ugyanakkor a Kepler még nagyon friss, kb. egy éve még ha megnézed milyen áron mentek, 780, 780 Ti, régi Titan.... Kicsit más tészta, mint a HD6000-ek, amik egy ve max használtan mentek, 30 000 forint magasságában.
    Amúgy a HD5850-em a valaha volt leggazdaságosabb VGA-m volt, 1 hónaposan, nem sokkal megjelenés után vettem 60 000 forintért, majd 3 évvel később, 25 000 forintért adtam el, és közben szuperül vitt minden játékot, és végig volt jó support a kártya mellé. No, ez egy korrekt életciklus. Ehhez képest aki tavaly vett egy Kepler Titánt 200 000K-ért, annak milyenek a kilátásai? :U

(#6079) Szaby59: Látom, magadtól nem fog menni, hogy rájöjj.... Igen, érvelési hiba. [link]

Új hozzászólás Aktív témák