Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Alogonomus #48412 üzenetére
Talán félreérthetően fogalmaztam, amikor azt mondtam, hogy nem mondták konkrétumot. Azt akartam mondani, hogy hibákat, nyilvánvalóan félresikerült, vagy sikertelen, várakozásokhoz képest alulteljesítő tényezőket soroltál. Én viszont azt mondtam, hogy szép, hogy látjuk ezeket, de az korántsem egyértelmű - legalábbis számomra - hogy hol és mik voltak azok a stratégiai ballépések, amelyek nélkül az Intel még mindig, vagy legalábbis nyerőbb pozícióban lenne.
Raymond megemlítette a Raptor lake hiba fiaskót. Ami jogos, összességében tényleg rosszabb kihatása van, mintha kevésbé bátorak a frekbenciával és amiatt rosszabb picit az eredmény.
Te most azt mondod, hogy Bob Swan által kijelölt double-sourcing irány lett volna helyes. Ezzel kapcsolatban én is tettem az előzőekben néhány a te érveiddel szembenálló állítást, ezt nem ismétlem meg. Ez egy jó pont lehet, persze nyilván egyikünk se tudja, mi történt volna másként.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged