- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
Alogonomus #47797 üzenetére
Én is régóta ismertem, sajnálom, hogy így alakult. Kívánok sok szerencsét neki(k). Köszönöm a sok hasznos infót melyeket megosztottak. -
válasz
Minek az áldozata?
nem értem a dühöngést. Abbahagyták.
Egyértelműen esett a színvonal ráadául/ amióta közös üzemeltetőjük lett a Tom's-szal akiknél egyértelmű , kik az elsődlegesek és Ryan nem tudta hozni azt amit az elődje.
Egyébként nagyon sajnálom őket ,de messze nem voltak ott ahol ezelött pár éve színvonalban. A fórum részük nagyon jó és értékes.
Emlékeztet egy másik oldalra amúgy az egész, ők is akkor voltak kb a csúcson... -
gV
őstag
válasz
jaj ne
NVIDIA's GeForce 8800 (G80): GPUs Re-architected for DirectX 10 (anandtech.com)
örök kedvenc cikk -
válasz
Nemcsodálom, amíóta lelépett az névadóalapító, azóta brutál irrelevánsok lettek.
Egy-két érdekesebb cikk és ennyi.
Én szerintem amióta Anand lelépett talán nem is néztem teszteket náluk, meg nem is voltak "szem előtt"... talán csak 1-2 SSD, mert máshol nem volt annyira részletes és jó SSD teszt, egy ideig.
Másrészt meg ez a "hagyományos írott sajtó" már rég halálra van/volt ítélve. Csoda, hogy eddig húzták...
Prohardvert se tudom amúgy mi tartja életben, mert nem hiszem, hogy a cikkek amiket publikálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest