Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan viszont nincs, hogy ez akkor rossz, ha az egyik gyártó csinálja, de akkor már jó ha a másik
Ezt te mondod, nem én. Én azt mondtam, hogy akkor jó, ha a játékokhoz időben érkeznek a driverek. Az AMD ezt nem tudta megoldani a sűrű driverekkel, az nVidia igen. Ezért végeznek jobb munkát Jensenék, nem pedig azért, mert n betűvel kezdődik a nevük.
A PC-s játékfejlesztéssel kapcsolatos világfájdalmat meg felesleges idekeverni (meg mindenhová máshová is). Már csak azért is, mert ez a széthúzás megoldódható úgy is, hogy az egyik gyártó tönkremegy - az meg aztán húdemarhajó lenne mindenkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Energiaital topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Warhammer 40.000
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alkoholista nevelde
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12G 2 év Garancia
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi