- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem amit írsz és elolvastam.
Azok az azonos kategóriák mindig később jöttek. Nem az volt hogy jött a Freesync 2 aztán Nvidia hozta a Gsync ultimatet, hanem fordítva, fogalmad sem volt mikor lesz erre válasz. Évek teltek el közben. A mostani helyzet már szuper Freesync 2 mindenben ok.
De anno volt kettő nem mellékes dolog:
Mire megy az ember a Freesynccel Nvida kártyával? Nem megy most sem a freesync rajt, hanem egyszerűen a szabványos DP Adaptive szinkronizációt engedte Nvidia.
Tehát a Freesync továbbra is AMD, a Gsync meg továbbra is Nvidia maradt. Az egyik hardvert használt a másik nem ennyi a különbség.
Ez szerintem inkább a monitorgyártók érdeme, kényszerítő hatása az Nvidiára. Nekem Asus Gsync monitorom volt azt váltottam le a Samsung freesync kettesre. Nem bántam meg.
Meg hát az is kell ahhoz hogy az ember az AMD VGA-k miatt váltani akarjon rá, ami a Pascal-Vega idején valljuk be, nem volt túl vonzó lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest