Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Raymond
üzenetére
A hozzászólásból nekem az is átjött, hogy az opensource és a jó debugger felesleges, hiszen ugyanúgy maradhatnak bugok. Ezt szerettem volna tisztázni, hogy ez nem így működik.
#46168 PuMbA : A jó debugger az Nv hardvereken is segít jobban futó kódot alkotni... Az open source pedig azért jó, mert kis csúsztatással nem fog a fejlesztő a tudta nélkül pl. világrekorder részletességű betontömböt számolni a VGA-n a feketedoboz middleware-el.
Nv-n nekem amúgy nem volt játékban grafikai bugom, AMD-n is csak az az egy, amit említettem. Viszont az Nv másfélszer akkora méretű drivere volt, hogy sikertelenül installált, és a control centert is sikerült párszor összezavarjam. Az experience-t meg fel sem raktam, nem fogok nekik csinálni accountot is. Ezek meg AMD-n működtek jobban és sokkal kényelmesebben.
#46170 PuMbA: Én a gyakorlatban is a Radeont tartottam meg, nem az RTX-et...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest