Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
"Elég káros, amikor óriási meggyőződéssel állít butaságokat valós állítások közé keverve, ráadásul "emberi nyelvezeten". Az esetleges rossz szándékú manipulációk lehetőségét nem is említve....
Persze, ugyanez a veszély fennáll a hagyományos internet/keresők esetében is, de sokkal jobban ellenőrizhető a forrás, mint az Ai-chat esetén."Különös, ezt mintha én mondtam volna. Mondtam is, de asszem nem ezen a fórumon. Csak meglepődtem, mennyire ugyanezt gondolom. Eszembe is jutott Rehoboam, meg a Westworld. Szürreális lehet real life visszahallani a gondolataidat mástól, amit azért tudnak előrejelezni, mert a múltad teljes ismeretével párhuzamos szimulációkban gyorsabban előrejelezhető vagy, mint a saját kémiai neurontranszmittereid.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest