- Azonnali notebookos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Busterftw #45728 üzenetére
Ezen is már sokat gondolkodtam, de végül elvetettem ezt a tervet, mert egyrészt a 10 éves alaplapot is próbálom kímélni (ilyen korban minden üzemképes nap ajándék), másrészt jövő évben úgyis teljesen új, komplett gépet akarok építeni (10-11 év után ideje lesz
), ezt a bő fél évet simán kihúzom a 3470-el, főleg, hogy még sok olyan játék van a bakancslistán, amelyhez bőven elegendő a 3470. Az utolsó fejlesztést néhány héttel ezelőtt eszközöltem amikor 8-ról 16 GB-ra emeltem a RAM mennyiséget (ESO-hoz kevés a 8 GB). Most legalább mind a 4 DIMM foglalat használatban van, kettő üresen állt 10 évig.
A 3770 nem hozna annyit sebességben, hogy megérje most 20k-t kiadni érte úgy, hogy jövőre új gépet veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest