- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
Pont ezt akartam kérdezni (de aztán elfelejtettem
) még az előző Fsr-es cikknél. Olvasva a leírásodat a Dlss fejlődéséről pont az jött le, hogy semmi szükség a tensor magokra igazán. Olyan változtatásokat csináltak, ami gyakorlatilag egyre kevésbé tette hardver-függővé.
Ezek szerint akkor valóban erre mozgott a story. Ergo simán "megnyithatnák" a régebbi gen.-ek fele is. Ami jelen vga helyzetben sok usernek okozna kis örömöt. Asszem'
B. : jogos !2000-es Nv is játszik ! Sry.
-
szerintem el fogják ezt hagyni a következő verzióval, amit a Switchre pletykálnak. Valószínűleg amúgy az AI tréning amit használnak tensor alapú azért optimálisabb a futtatása. nem feltétlenül gyorsabb de kíméli az általános számítási kapacítást, cserébe korlátozottabb. lásd RT voice ,ami tensor magokon - 10-20 % teljesítmény mint anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest