Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani #43108 üzenetére
Azt próbáltam érvelni, hogy szerintem azért várható, hogy a LHR kártyák legalább valamivel olcsóbbak lesznek, mert bármilyen ára is van a nem LHR kártyának, annak csak felét éri meg az LHR kártya - amennyiben a limit feleannyi HR-t eredményez.
Az ETH $2500 környékén stabilizálódni látszik egyelőre. [link]
Viszont van még egy érdekesség ami szerintem akár nagyobb hatással is lehet a GPU piac keresletére:
Június elején elkezdett csökkenni és egy $4-os szinten állt meg a tranzakciós jutalék [link]
Ami jelentős csökkenés a megelőző 4-5 hónap $15-20 áraihoz képest. Ugyanez érvényes a bitcoinra is.
Vannak bevételi statisztikák: [link](Gondolom a subsidy az elnyert ETH coin, a transaction fee meg az ami)
Talán ennek a növekedési megtorpanásnak köszönhető, hogy nagyon halványan elkezdtek csökkeni az árak és vannak készletek.
Ha az ETH ára és a tranzakciós díj így marad, esetleg csökken, hovatovább ha folytatódik az ETH2-re való átállás, akkor rendeződhetnek a GPU-k árai is.
De ebben az esetben is szerintem 2-3 negyedévbe telhet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- EAFC 25
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged