Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
gejala #42268 üzenetére
Jó lenne a jövőbe látni mert én Cyberpunk, Valhalla illetve hasonló openworld játékok alapján tudnék csak dönteni de jelenleg Valhalla AMD(ha lesz BAR meg lehet közelebb kerül a játékban az Ampere az AMD-hez), Cyberpunk meg kitudja...
Inkább az a kártya legyen a gépbe ami jobban futtatja az ilyen 100-200órás játékokat max grafon éérted
Meg szeretem az eye-candyt pl most Control ray trace nagyon tetszik, igaz SSR-ral szerintem nem is foglalkoztak mert azért lehetett volna több helyen RT nélkül is reflekció
[link] Itt ha megnézed a 2. képet, kocsi+pizza+burger, azért itt is RT nélkül ne mondja már nekem senki, hogy nem lehetett volna szebb árnyék az autó+fa alatt....Ezek miatt azért bicskanyitogató ez az RT mert RT Off-ba meg csak rászarnak a fejlesztők, hogy RT On-ba ámulj...
RT GI meg Exodusba hol hozzá adott hol meg elvett a játékélményből mert lóxart se láttam néha a valósághű árnyékolások miatt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest