- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nyomtató topik
- Kompakt vízhűtés
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Kolbi_30 #41530 üzenetére
nekem az utolsó NV kártyám még egy 9800 as volt, azóta különböző AMD kártyákkal fűtök, no nem azért mert hívő vagyok, csak mert ár értékben ez hozta a legtöbbet mindíg amikor éppen váltottam,driver problémám ezalatt összesen egyszer volt egy beta driverrel, azóta csak whql legfrisebb megy fel és gondom nem volt. Most sem hangulat alapján tervezek váltani, megvárom míg kijön minkét csodaszéria és eldöntöm, lehet NV lesz, de nem hiszem mert úgy látom hogy nagyon vastagra húzzák az árat ami szerintem inkább csak marketing fogás, a drágább menőbb/jobb alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest