- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nem lehet, hogy éppen azért nem volt Nv kártyám mostanában, mert valamiért nem tetszettek?
Ehhez pedig éppen elég információ állt rendelkezésre. Hiába tetszett pl. a GTX580, hiába tetszett a GTX780, az árazásuk egy vicc volt.
No, meg az Nv sokszor "trükkös", vásárlókat adott esetben magasról letojó üzletpolitikája sem volt éppen pozitív számomra.(#3979) TTomax: Kérdeztem a topikban, mik az ajánlott driverek, nem láttam értelmét utána újra kérdezni [link].
Egyáltalán nem örültem neki, hogy alul kellett feszelni a 4890-et, és 850 helyett csak 775-ön tudtam használni, de kellett, ha nem akartam hajszárító effektust. Nem véletlenül sajnáltam, hogy el kellett adjam a GTX260-at. Sokkal halkabb is volt. Ugyanakkor ténylegesen némileg szebb volt a 4890 képe. Amúgy mielőtt eladtam a 260-ast, végigteszteltem az akkori játékaimban a 4890-et is, nem akartam megint ráfázni, szóval ha a hátrányai ellenére (lassabb is volt picivel és hangosabb cserébe drágább) mégis azt tartottam meg, annak nyilván jó oka kellett legyen.(#3981) Malibutomi:
(#3982) h1mpi: Igen, ez volt az egyik oka, hogy 5850-re váltottam, ugyanis egyáltalán nem volt jó móka még akkoriban az akkori eszközökkel, csak kellett. Még mindig jobb volt így, hogy tudta a kártyával játszani, ahogy szerettem. Az 5850-en viszont végre nem kellett semmit piszkálni sem, szuperül be volt lőve gyárilag.
A Metro2033-hoz még alapfeszes tuningot is bírt, 725/1000Mhz helyett 850/1150-et.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest