- Milyen videókártyát?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Hisense LCD és LED TV-k
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Nem gondolnám, hogy szándékos visszafogás lenne, vagy lett volna az nvidia részéről. Inkább csak valami laza ráérősség.
A fejlesztők részéről pedig afféle "why bother?" típusú hozzáállás lehetett. Biztosan vannak előnyei annak, amit kértek (mégha igazat is kell adnom annak, hogy néha nem az a jó, amit az ember gondol, hogy szeretne)
Abu azt szokta mondogatni, hogy amiket eddig láttunk döntően DX11-hez írt motorok átiratai. Ezeket én leginkább afféle gyakorlásnak tudnám be - próbáljuk ki, hogy meg tudjuk-e oldani, miközben nem nyúlunk bele mélyen és nagyon. Nekem ebből az jön le - Abu is mindig ezt mondta -, hogy amíg az alapjaitól nem írják az új apihoz a motort, addig szinte semmilyen előny nem lesz érezhető például a CPU magokon való jobb skálázódásból.Én arra fogadnék, hogy most hogy megjött a Turing és az explicit apikhoz tartozó drivertámogatás is, most (a következő 1-2 évben) fognak majd elkezdeni érkezni azok játékok, amiknél majd azt hallhatjuk, hogy ezt vagy azt az tette lehetővé, hogy a vulkan/DX12 blablabla
Tehát a kérdésedre válaszolva: nem, szerintem még nincs itt a elégedettség ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Projektor topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest