Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hat nezd, en elolvastam az RTX tesztet, aztan nekialltam hasznalt 1080TIt vadaszni. a hasznalt 1080TIk ara meg kb 100 eurot ugrott a start utan. ezzel kb mindent el is mondtam, hogy mennyire jol sikerult a start.
az RTX/DLSS fel evvel a megjelenes utan felig vaporware:
- tamogatja a Battlefield V ami alulteljesit
-tamogatja az Final Fantasy XV benchmarkjacsak ez nem jatek
- valamikor jon tamogatas a Tomb Raiderhez, legalabbis mar fel eve igerik
-valamikor jon tamogatas 3dmarkhozcsak ez nem jatek es eleve egy benchmark eseten egy benchmarkon feltanittatott machine learning algorithm eredmenyessege marketingen kivul erosen megkerdojelezheto
- tamogatja a quake2 moddal (ez mondjuk tenyleg jol nez ki proof of concept szinten)
- lehet kihagytam valamit?lehet mondani, hogy uj technologia, de azert fel evvel a megjelenes utan egy cim, az gyenge.
ezt leszamitva a 2080 egy kevesebb VRAMmal megaldott 1080TI, a 2080TI meg +30-40% temp +100% aron.
tetejeben az egesz szeria tenyleg annyira draga, hogy nyugati berbol es fizetesbol is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest