Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hat nezd, en elolvastam az RTX tesztet, aztan nekialltam hasznalt 1080TIt vadaszni. a hasznalt 1080TIk ara meg kb 100 eurot ugrott a start utan. ezzel kb mindent el is mondtam, hogy mennyire jol sikerult a start.
az RTX/DLSS fel evvel a megjelenes utan felig vaporware:
- tamogatja a Battlefield V ami alulteljesit
-tamogatja az Final Fantasy XV benchmarkjacsak ez nem jatek
- valamikor jon tamogatas a Tomb Raiderhez, legalabbis mar fel eve igerik
-valamikor jon tamogatas 3dmarkhozcsak ez nem jatek es eleve egy benchmark eseten egy benchmarkon feltanittatott machine learning algorithm eredmenyessege marketingen kivul erosen megkerdojelezheto
- tamogatja a quake2 moddal (ez mondjuk tenyleg jol nez ki proof of concept szinten)
- lehet kihagytam valamit?lehet mondani, hogy uj technologia, de azert fel evvel a megjelenes utan egy cim, az gyenge.
ezt leszamitva a 2080 egy kevesebb VRAMmal megaldott 1080TI, a 2080TI meg +30-40% temp +100% aron.
tetejeben az egesz szeria tenyleg annyira draga, hogy nyugati berbol es fizetesbol is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest