Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Puma K #37930 üzenetére
Igazából ugye a CES-en az derült ki, hogy az AMD 8/16-os procija kb. a 9900k teljesítményét hozza néhány Wattal alacsonyabb fogyasztásból. Én azért azt nem mondanám annyira karcsúnak, tekintve, hogy a jelen generációs Intel chipekben már nem nagyon vannak tartalékok, hiszen ugye az Intel előnye eddig az órajelben és némi IPC-ben volt. Így viszont az AMD a magszámmal és az Ár/Érték aránnyal méginkább versenyképes lesz valószínűleg. A HEDT nekem már árban és teljesítményben is sok, sima középkat procikban gondolkodok játékra méretezve, úgy, hogy inkább a VGA-ra költök töbet, mint a Procira. Nekem is Intel cuccom volt vagy 5 évig, nem is volt vele különösebb bajom, de a Ryzennel sincs. Neked akkor gondolom a Threadripper lenne az opció a 9900x helyett. Win10-el sincs különösebb problémám már vagy 2 éve azt használom. Hát nekem marad ez a platform vagy 5 évig aztán majd az aktuális középkat procit veszem majd megint.
15 FPS > "az még nem képregény csak érzed hogy baj van."
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Overwatch 2
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest