- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Puma K #37930 üzenetére
Igazából ugye a CES-en az derült ki, hogy az AMD 8/16-os procija kb. a 9900k teljesítményét hozza néhány Wattal alacsonyabb fogyasztásból. Én azért azt nem mondanám annyira karcsúnak, tekintve, hogy a jelen generációs Intel chipekben már nem nagyon vannak tartalékok, hiszen ugye az Intel előnye eddig az órajelben és némi IPC-ben volt. Így viszont az AMD a magszámmal és az Ár/Érték aránnyal méginkább versenyképes lesz valószínűleg. A HEDT nekem már árban és teljesítményben is sok, sima középkat procikban gondolkodok játékra méretezve, úgy, hogy inkább a VGA-ra költök töbet, mint a Procira. Nekem is Intel cuccom volt vagy 5 évig, nem is volt vele különösebb bajom, de a Ryzennel sincs. Neked akkor gondolom a Threadripper lenne az opció a 9900x helyett. Win10-el sincs különösebb problémám már vagy 2 éve azt használom. Hát nekem marad ez a platform vagy 5 évig aztán majd az aktuális középkat procit veszem majd megint.
15 FPS > "az még nem képregény csak érzed hogy baj van."
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged