Hirdetés
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#45185024 #37637 üzenetére
Nem a különbség az, hogy a fan kedvel egy gyártót és szorít hogy jó legyen amit kiadnak. Ez vagyok én és te a két oldalon. Hater meg a konkurenciát próbálja meg állandóan rossz fényben eltüntetni és mindenhol lehúzni valamint azért szorít a kedvelt gyártójának, hogy a másik gyártónak rossz legyen. Na ez nem vagyok én, ez vagy te szintén.Részemről ezt itt le is zárnám.
Az RTX 2060 FE hűtésével nincs gond ellátja a feladatát, nagyon jól, hűvös a kártya és halk is, én ezt várom el egy hűtéstől. Akinek nem tetszik vegyen majd CS kártyát a többi gyártótól, szerintem úgy is a java mennyiséget az fogja kitenni.
Külföldi oldalak szintvonala azért jobb mert kiegyensúlyozottan jelen van a konkurens gyártók közönsége és nem kaptak évekig agymosást mint ami itt kialakult az utóbbi időkben. Igazából nvidia bármit csinál, bármit lép haterség ömlik a PH topikjában elég benézni egy RTX 2060 vagy egy adaptíve sync hír topikjába, vagy megemlíthetném neked ezt [link] a ma délelőtti színvonalas AMD fanulást egy ilyen hírnél, hogy nvidia 7 nm ra a Samsungot választotta. Na látod, az lesz a vége hogy kialakul egy Adored Tv hez hasonló kis közösség itt nektek és boldogok lehetettek, csak közben meg befucscol az oldal szakmaisága és maga az oldal is úgy általában . Lassú víz partot mos ahogy szokták mondani.
Én most is egyébként drukkolok AMD bek nem szidom a kártyáikat tényként kezelem őket. Remélem holnap bemutatnak valami tényleg jó cuccot hogy legyen konkurencia harc ennyi a véleményem róla. Nem is szoktam általában negatívan nyilatkozni róluk, bár sok mindenért a bögyömbe voltak és vannak, de azt már kifejtettem feljebb. Következő procim egy ryzen 3000 valami lesz. ha holnap beigazolódik bármi a leakekből.
-
törölt tag
válasz
#45185024 #37637 üzenetére
Én meg kissé túlszíneztem...
Nem teszem legközelebb, mert a humor faktor elfedte a lényegi részeket. RTX 2060 ref. videókártya nekem kinézetre a Sapphire hűtésének fomavilágát hozta. Sapphire AMD videókártyák jártak nálam, de azért a vásárlás előtt megnéztem a felépitését kivül-belül (TPU és Guru3D tesztek). Megbizható VGA-k voltak és normális hőmérsékleteket mértem játék közben. Ezzel ellenben az RTX 2060 ref. nem kizárólag itt szerepelhet gyengébben, hanem a GTX 1070 és a GTX 1070 Ti ellenében. Nem cserélném erre a GTX 1070 Ti videókártyámat, mégha egy szelet Boci csoki is járna hozzá (vagy egy játék).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Eladva ! ! ! ASUS ROG GTX 1650 4gb DDR5 1x6 PIN !
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest