- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
korcsi #37131 üzenetére
Hát igen valami ilyesmi.Persze sarkítottan/ leegyszerűsítve fogalmaztam én is. Utána jön a zuhanás, ha az a 2080 TI még sincs meg és negatívan nyilatkozik sajtó, esetleg pont vége egy ünnepi szezonnak satöbbi.
Ezért nehéz az,amit most csinál AMD, olcsón adni egy terméket hogy legyen rá kereslet ,de közben ezzel lemondani az extra nyereségről, ami meg számítana az éves árbevételnél és azért hogy tudjon a befektetőknek osztalékot osztani.
Most ezzel az AMD CPU politikájára gondolok, hogy nekünk baromi jó, hogy ennyiért adják a cuccaikat,de nyereségben meg arányosítva is el vannak maradva például Inteltől.Hosszútávon ez lehet egy jó dolog, hogy most megalkotják a piacot maguknak majd emelnek árat, csak ehhez tartósan ez kell, hogy jó legyen a termékük, jobb mint a konkurenciáé.Most valami ilyen taktikát próbálnak véghez vinni, ami egy nagyon optimista és jó hozzáállás, csak veszélyes is. Plusz náluk elég sok részvény van kint ami nehezíti a helyzetüket.Kb 2 év kellene nekik szerintem ( csak tippelek) hogy ezt meg tudják valósítani . Szóval most látom évek óta bennük azt a lehetőséget...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest