- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez nem meres kerdese, online rendeled, masodik ssd-re felrakod a radeonos rendszert es teszteled, ha nem tetszik 14 napon belul visszakuldod.
Most ugy vagyok vele, hogy jo az ami van, ha keves lesz szetnezek ujra.
Amikor kijottek az arak az RTX-ekkel kapcsolatban, akkor mondtam azt hogy ezt en nem tamogatom semmilyen formaban, csereltem, elegedett vagyok, a szoftver most mar baba a par evvel ezelottiekhez kepest.
A hutes boszme nagy, nincsenek ultra igenyeim, azt hozza amit kell, minek koltsek tobbet ra
Mint ahogy emlitettem mas topikokban, 750-800£ a hatar egy VGA-nal, 2 evente. efelett mindegy ki hozza, nem erdekel.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sok függ attól ahogy tervezik a drivert. Nagyon fura az a tényező, hogy régen az AMD több csapattal csinálta a havi Catalysteket, majd leálltak vele, mert látták, hogy az NV-nek jobban működik az egycsapatos fejlesztés, na meg ugye hotfixelés volt végig. Erre mit ad isten az NV fogta magát és ráment a Game Ready marketingre, amivel beleálltak a több csapatos tervezésbe, ahogy az AMD csinálta a Catalyst érában, hozta is magával a hotfixelést.
Az egész nagyrészt egy menedzsment szintjén behatárolható kérdés. És úgy néz ki, hogy több csapat párhuzamos fejlesztését, gyártótól függetlenül nehéz optimálisan "összeolvasztani". A marketing más kérdés. Ott ugye régen az AMD verte a mellét a sok WHQL-re, most pedig az NV teszi. Csak hát ugye mennyi minőségvesztést ér meg az évi sok WHQL, na ez az ultimate kérdés. Ha a marketingest kérdezed, akkor valószínűleg azt mondja, hogy sokat, mert ez egy újabb dia, amit el lehet adni. Ha egy rendszerprogramozó véleménye számít, akkor ő azt fogja mondani, hogy nem éri meg a sok WHQL, inkább legyen jól menedzselhető a szoftver tervezése. És kb. ez a két álláspont ütközik a cégeken belül. A teljesítménykényszer miatt pedig előbb-utóbb előnybe kerül az egyik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Linux kezdőknek
- MIUI / HyperOS topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest