Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Crytek #35250 üzenetére
Gondolom nem mondok újat azzal ha azt mondom, hogy konzolra fejlesztenek elsősorban.
Ott meg nincs AFR, nem úgy tervezik az engine-ket, hogy tudják az AFR-t, innentől kezdve vagy más eljárás kell, vagy le kell mondani a több GPU-ról.
Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy csak az RTX-2080 és RTX-2080Ti-n van már NVLink, nem tudsz kisebb kártyákat összekötni, csak az AotS féle eljárás lehetséges. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Crytek #35250 üzenetére
par erdekesseg:
- Far Cry 5, Mankind divided es Prey a korabbi szeriakkal 90+% korul skalazodott GPUlimites helyzetekben, tehat 4Kban. Prey azert is furcsa mert az a motor egy moddolt Cryengine3 ami a Sniper Elite 3 alatt viszont gyonyoruen skalazodik.
- Wolfeinstein 2 egy idTech motor ami az idTech5 (Rage) ota sehova nem skalazodott multiGPUs rendszerekkel. ez most is igy van.
- strange brigade es az uj tomb raider kb mutatja, hogy ez hogy nezett ki 2015ben amikor nekem epult a rendszeremkozepkategoria felaron (se) utoljara a 78x0 2GB CF vs Titannal volt jarhato ut. eleve a 2070en nem is lesz SLI csatlakozo. ami a problema, hogy pl a 980SLI / 290X CF a maga idejeben viszont megoldas volt 4K@60ra amikor egykartyas rendszerrel a 4K@30 volt az elerheto maximum. nekem se veletlenul ket 290X kerult a gepembe anno 2014 tel/2015 tavaszan amikor utoljara valtottam (volt egy rovid 970 SLI terv is, de abbol az elso kartya le lett garizva es valtottam AMDre).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged