- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Több dolgot is kétkedve hiszek ebben a hozzászólásban főleg a 16 magos processzor dolgot. Pont erről beszéltem feljebb, hogy te sem gondolod komolyan hogy a Forza 4 16 mag alatti CPU val Nvidián bottleneckelni fog, dx 12 ide vagy oda. és jövőre már ez lesz az alap mert jönnek az AMD TR procik Desktop vonalra főleg hogy Nvidia ezt vártja Lol. ilyenkor magamba fordulok és elszámolok tízig.
Én nem azt írtam fentebb, hogy a pascalt hanyagolni fogja nvidia , hanem azt írtam, ha csak annyit hátrányt szenved mint eddig és közben a Turing így vírit Vulkan és Dx 12 alatt akkor nem lesz gond, mert ott lesz azon az asztalon amin játszik a vega és az RX . legalább is szerinted +még pár emberke szerint, és innentől majd meglátjuk mennyire ütközik ki ez a 2 év hátrány. Szerintem semennyire nem fog, van rá egy jobb minőségű tálca söröm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest