Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
üzenetére
Figyu, már úgy állok neki ezeket a soraidat olvasni hogy egyesültem a világmindenséggel, nyitva a korona csakrám, folyamatosan áramlik az energia, táplál a Jupiter, tudom azt is hogy valójában nincs kanál, emellett ééén vagyok a labda, tehát kellően pozitív, befogadó és letisztult létsíkon levitálok a jóság és a megértés tengere fölött de..
..ennek ellenére is csak azt látom hogy olyan tempóval álltál vissza a mighty AMD configról Intel & NV-re hogy kondenzcsíkot húztál magad után. Rákérdeztem, leírtad miért, oké, de ettől még mindig ott van a szavak és a tettek közti ellentmondás, szerintem ettől öngerjed a szemhéjam is.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mesterséges intelligencia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fali konzol lapos tévékhez
- Okos Otthon / Smart Home
- BIOS topic
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest