- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
cyberkind #33541 üzenetére
Mikor először próbáltam a GTA V-öt FPS-nézetben PC-n, akkor elmentem az erdőbe nézelődni, hogy azta qrva de rohadt jól néz már ki az egész világa a játéknak ráadásul egy új szemszögből.
Az erdő szélén nézelődve egy pihenőnél leparkolva az autómmal vizsgáltam a környezetet. Nem mentem nagyon az erdő mélyére. Ugyan látni nem láttam, de már hallottam a puma jellegzetes hangját amitől már frászt kaptam mert hirtelen hangosan felüvöltött... majd rám vetette magát és megölt. A váratlan eseményt riadtsággal és kifakadó röhögéssel tudtam nyugtázni
Az AMD CPU-ra reagálva meg ha megnézed, hogy egy jaguar magos FX 8xxx a maga 8 szálával és csilliónyi Ghz-cével játékokban egy Intel i5-ös 4 magos és 4 szálas CPU-val versenyez aminek elég minimum 3-3.2Ghz-cen járnia... akkor ebből nem nehéz azt a következtetés levonni, hogy harmat gyenge a konzolokban lévő 2x 4 magos 1.6 GHz-cen járó 2MB cache-el rendelkező CPU-k bizony gyengék a multiplayer-hez csillámporos low level API ide vagy konzolokra szabott OS oda.
Ezen a szálon tovább haladva, pedig a tapasztalatom azaz volt, hogy egy i5 4460 (4 mag, 3.2 Ghz és 6 MB SmartCache) gyenge volt a GTA Online-hoz, mert meg-meg akadt a játék hát még mikor egymást elkezdték darálni az emberek és elővették a vadászrepülőket, tankokat, RPG-ket meg ami rendelkezésre állt. Ugyan azzal a géppel offline-single a játék gyönyörűen futott, de a CPU-t az Online megette, és ezért voltam kénytelen i5-ről i7-re váltani és ugyan azon grafikai beállítások mellett 1 komponens azaz a CPU cseréjével kisimult a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest