- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"aki megengedi magának azt a luxust, hogy tisztességesen játszik, az gyakorlatilag a saját csődjét készíti elő. szomorú, de ez van."
Sajnos igen, meglehetősen kockázatos vállalkozás.
Azért én reménykedem, hogy nem ez lesz az AMD sorsa."ez meg annyira magas labda, hogy nincs szívem lecsapni
"
Le is csaptad. Ellenben kíméletességed köszönöm.
Ami a Maxwell-ek árazását illeti, (mivel eléggé lesarkítottad, nem tudom, erre gondoltál-e) önmagában kevés volt ez a két szám. Ha engem kérdezel, mi vitte sikerre, én azt mondanám, hogy egyfelől a nagyon ügyes marketing, másfelől az ügyes tervezés, ami mindenből éppen annyit rakott a csipbe, amennyi feltétlen szükséges, valamint az "ultramobil" belső adatbusz-felépítés, és az ezek révén elért kimagasló teljesítmény/fogyasztás arány, és még továbbgondolva, az ezáltal elért rendkívül halk működés. Ezt imádják a userek, a halk kártyákat, amik vacak, olcsó házakban is elfogadhatóan teljesítenek. És természetesen mindezek mögött a black-box, azaz, hogy mit alkot a driver a háttérben a játékból, amiben addig "optimalizálnak" míg kb. minden tesztben ők legyenek a gyorsabbak. Gondolom sejted, hogy egy ilyen black-box jellegű dologban az "optimalizáció" szó mennyi mindent foglalhat magába.

Én arra számítok AMD-től, hogy fognak tudni rá válaszolni, de ha a Grenada pletykák igazak, akkor csak drágábban gyártható, némileg magasabb fogyasztású cuccal. Az Nv-től ez volt egy bámulatos technikai bravúr, hogy egy ilyen 256bites, "picike" csippel, mint a 970/980 tudtak olyan magas órajeleket, és sebességet elérni, amit.
Emiatt kalapot emelek amúgy előttük. Ugyanakkor nem vennék tőlük kártyát, lásd pl. a 4GB náluk 3,5GB a 970-esen esetét. Gondolhatod, hogyan áll egy ilyen cég a vásárlóihoz. De említhetném a G-syncet, PhysX-et, GameWorks-ot meg még pár dolgot...(#3131) Asbee: Én remélem, maradnak azon az úton, amin eddig jártak. A HD 5850-em is nagyon szerettem, és a GCN-es kártyáim is nagyon jók voltak. Amin tényleg lehetne kicsit fejleszteni, az az energiatakarékossága a cuccaiknak. Szerintem az a versenyképességükön is sokat javítana. Valamint pár driveres "bug" javítása, mint pl. egyes lapokkal a ZeroCore, vagy egyes erősítőkkel a HDMI energiatakarékossága.
(#3132) sixpak: Rám sokszor mondják, hogy "piros szemüveges" vagyok, pedig volt pár Nv kártyám, 8800GTS 320MB, meg egy GTX260 216sp-s is. GTX580-am is csak azért nem volt, mert remekül elvoltam akkoriban a még GTX480-as időkben vásárolt refi 5850-emmel, no meg pokoli drágán adták az 580 bájait.
Mondjuk azóta csak a nagy Kepler volt szimpatikus csip tőlük. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OLED monitor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Synology NAS
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC (Eladó, vagy cserélném ráfizetéssel rx 6750xt-re)
- PowerColor Radeon RX 6700XT Red Devil 12GB Garanciával!
- EVGA GeForce RTX 3080 XC3 Black Gaming 10GB Garanciával!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 FE - Founders Edition 10GB GDDR6X
- GIGABYTE GeForce RTX EAGLE 3090 24G OC GDDR6X 384bit (GV-N3090EAGLE OC-24GD)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért én reménykedem, hogy nem ez lesz az AMD sorsa.
"

Emiatt kalapot emelek amúgy előttük. Ugyanakkor nem vennék tőlük kártyát, lásd pl. a 4GB náluk 3,5GB a 970-esen esetét. Gondolhatod, hogyan áll egy ilyen cég a vásárlóihoz. De említhetném a G-syncet, PhysX-et, GameWorks-ot meg még pár dolgot...
Mondjuk azóta csak a nagy Kepler volt szimpatikus csip tőlük.