Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Szerintem a fő probléma az a DX12 -vel, hogy egy early access DirectXet kaptunk új shader model nélkül, ami példátlan a modern DirectXek történelmében, az már csak bónusz, hogy egy early access oprendszerhez is van kötve.
Szerintem a DX12 eredetileg most októberben jött volna, a shader model 6.0 -al együtt.(#30350) namaste:
Kepler tette lehetővé először azt, hogy az NV a középkategóriás kártyáját indítsa az AMD csúcskártyája ellen. Ez fordulópont volt, az AMD gyakorlatilag sarokba lett szorítva, nem csinálhatták a szokásos aláárazunk az NV -nak taktikájukat, mert a GTX 680 a jelentősen kisebb GPU miatt, olcsóbban gyártható kártya volt mint a HD7970.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Esik a hóóó!!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tesla topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem a DX12 eredetileg most októberben jött volna, a shader model 6.0 -al együtt.