- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Raymond #30035 üzenetére
Egyébként mire a nagy dráma? Lemaradtam valamiről és az RX460 csendben beelőzte a GTX1080-at, erre minden nVidia hívő beleőrült?
PCGamesHardware.de májusi PUBG tesztjében elég harmatosan szerepeltek az AMD kártyák, RX580 nem hogy a 1070 alját leste volna, de éppen hogy a GTX970-et be tudta előzni 1080-ban.
Ezen PUBG teszt 0829-es ismétlésében tényleg szépet sikerült lódítani a sebességen, és egyből az élre is optimalizálták a Vegákat 1080Ti verő pozícióba, de közben a GTX970 fHD-ban le is hagyja már az RX580-at, GTX1060-al meg már köszönő viszonyban sincsenek. Ezt nem tudom hogy oldották meg, de a Polaris kártyák nem kaptak Vegának járó szeretetet.
GameGPU.ru ARK Survival Evolved teszt elég borzalmas FPS értékeket mutat, de ezen belül is az AMD kártyák el vannak vérezve.
GTX1060 3GB a R9 Nano-val haverkodik az RX480 8GB orra előtt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest