Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Utolsó hsz-em a témában, mert nem szeretném megütni miattad a bokámat.
Engem akarsz te hülyének nézni? Úgy nézek ki mint egy kezdő, új reges fórumozó? Nem. Hányszor láttam már ezt. Linkelgetünk, személyeskedéssel takaródzunk, csakhogy próbáljuk bizonygatni, hogy nekünk aztán semmi közünk az egészhez, "Ott se voltunk!" Túl vagyok már a naiv tiki koron is, szóval koromból adódóan se fogsz tudni megvezetni. De valószínűleg ez nem is nekem szólt. "Adminbácsi nem én voltam! A csúnya LnB volt, tessék kitiltani!" szól a burkolt utalás. Csakhogy a viselgetés, a rosszindulatú hangulat gerjesztés így is átjön a kommenteken. Szerencse kell ahhoz, hogy ennek bárki bedőljön.
Abu85 Nézem QuakeCon-t. Vegák vannak a gépekbe?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest