Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
válasz
Petykemano
üzenetére
Jelen esetben a legfőbb partner én magam vagyok, és én ku..ára nem örülök, hogy egy gpu-t dupla áron sóznak rám, mint amit valójában ér.
Egyik oldalról ott a nyomás, hogy ha a jövőben majd dx12-vel akarok játszani, akkor jobban járok, ha nem vga kártyát veszek, hanem konzolt (dx12 a pc gyilkosa), másik oldalról meg ott a nyomás, hogy láthatóan imádnak lehúzni.
Nem csoda, hogy úgy éreztük, hogy a vga kártyák ára eszetlenül felment az utóbbi időben az értékükhöz viszonyítva. Mert így is történt. Teljesen abszurd és igazolhatatlan az árazás. Csak azért, mert amd totális balf..z, és nem tud árban versenyezni, nvidia pedig addig tolta az árakat, hogy végre amd lélegeztetőgépen, szondás táplálással azért életben maradjon. Pont ugyanaz történt, mint a cpu piacon. A két vezető gyártó tartja életben az amd-t, hogy legalább papíron legyen egy versenytárs (verseny persze nyemá).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest