Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Csak ismételni tudom magamat. Rád nagyon jó példa a GTA5. Emlékszem hogy lecikizted hogy egy elavult szar. Azóta is a vga topikokban a fő téma ez a játék. Te messze nem a játékosok igényeit nézed, messze nem a vásárlók igényeit nézed, messze nem a fórumozók igényit nézed. Ezért vagy ennyire megosztó. Én magasról letojom mit hogy hívnak, mi a fejlett mi a nem, amit látok ha az meggyőző és simán fut akkor részemről kapja a pénzt a fejlesztő.
Te a szerint hierarchizálsz hogy miben milyen technikai dolgot pakolnak be, a végső minőség igazán már nem is érdekel. Utána ezt az egészet rávetíted teljesen fals módon a teljes játékpiacra. A kettő kapcsolatban áll egymással én ezt nem vitatom, ugyanakkor nem teljes átfedésben.
Azt meg nem tudom hova tenni, hogy a konzolokat érintő problémákról máig egy írás nem született tőled, de fordított esetben szinte pár órán belül jöttek a cikkek. Ez visszakövethető tényadat. Ez a fajta hergelés meg sokakban benne maradt, hogy egy szakmai oldalon minek ez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- GTA V
- Napelem
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Gigabyte AORUS MASTER RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest