- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Csak ismételni tudom magamat. Rád nagyon jó példa a GTA5. Emlékszem hogy lecikizted hogy egy elavult szar. Azóta is a vga topikokban a fő téma ez a játék. Te messze nem a játékosok igényeit nézed, messze nem a vásárlók igényeit nézed, messze nem a fórumozók igényit nézed. Ezért vagy ennyire megosztó. Én magasról letojom mit hogy hívnak, mi a fejlett mi a nem, amit látok ha az meggyőző és simán fut akkor részemről kapja a pénzt a fejlesztő.
Te a szerint hierarchizálsz hogy miben milyen technikai dolgot pakolnak be, a végső minőség igazán már nem is érdekel. Utána ezt az egészet rávetíted teljesen fals módon a teljes játékpiacra. A kettő kapcsolatban áll egymással én ezt nem vitatom, ugyanakkor nem teljes átfedésben.
Azt meg nem tudom hova tenni, hogy a konzolokat érintő problémákról máig egy írás nem született tőled, de fordított esetben szinte pár órán belül jöttek a cikkek. Ez visszakövethető tényadat. Ez a fajta hergelés meg sokakban benne maradt, hogy egy szakmai oldalon minek ez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Jövedelem
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Netfone
- Automata kávégépek
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Magyar bolti GARIS!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING 16G (2028.10.02-ig Alza garancia)
- OCuLink eGPU setup - XFX SWFT 6600 XT 8GB + EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELADÓ!
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest