Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook hibák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Egérpad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
Erdei88 #21126 üzenetére
Én oda nem írok semmit.Rosszul vagyok attól a topiktól,rosszul vagyok attól ami ott megy,hogy mindenkit kigúnyolnak,megaláznak stb...Legalábbis amikor fél éve itt-ott beleolvastam még ez ment.Persze tisztelet a kivételnek
Egyébként toflehi kolléga szépen összefoglalta hogy mi a helyzet.Tessék elolvasni az
iponRX 480 tesztje alatti hozzászólásokat.Azt szeretnétek hogy a PH! fórumozóbázisa is ilyen legyen?Mert én nagyon nem -
törölt tag
válasz
Erdei88 #21126 üzenetére
Elhiszem neked, nem az erdekel hogy ki mit hasznalt vagy mit hasznal, tobb NV kartyam volt vilageletemben mint AMD
Nem is ezen tepelodunk, egy hozzaszolassal korabban mar leirtam.
Nem veszem (leesett
), eleg sok minden lepattog rolam, sejtem kire gondolsz, azt en sem ertem, az picit olyan nekem mint az egyik Fury tulaj es onszivatasa az elmult egy evben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest