- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #2043 üzenetére
Ennyi erővel mindenki hülye, aki nem 280X-es Radeont vagy sima 290-et vesz, mert azok a legjobbak ár/értékben, nem a bármilyen 290X.
Nekem picit erős volt ez a hsz, szerintem nem egymás VGA-inak ár/érték versenyéről kéne szóljon ez a topik.(#2044) Zorel: Ezt a gondtalan NV baromságot kár volt újra előhozni. [link]
Teljesen jól lehet mindennel játszani AMD-n is, akár 280X-el, akár 290-el. A hőfokaikkal sincs semmi baj, nekem az egyik legolcsóbb típus van, Giga 290 WF3, és teljesen jó, halk, hűvös [link]. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
daveoff #2043 üzenetére
Köszi
Igen, pláne GRID 2-nél.
De olyan játéknál, ahol 60 vagy 47, az már nem mind1, a minimum FPS érdekel, a többi nem.Az árra annyit tudok mondani, hogy a két tesztelt VGA közt jelenleg:
MSI-d
vs.
Asus-om
árkülönbség, 10k nettó, ennyivel kerülne(t) többe nekem. +10-15 minimum FPS, ezen kívül a driver nyugodság megér ennyit (kisebb és kevesebbet is fogyaszt, hangja nincs, többször bebizonyosodott, hogy ennek van a leghalkabb/leghűvösebb custom hűtése).Szóval így jön ez a +10k nálam!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest