Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tejeskifly #1548 üzenetére
hogyne ígért volna az AMD (2013. decembert, konkrétan). és megint kezdünk oda kilyukadni, hogy az ígéreteknek a fele bullshit. a stabilitási gondok az egy dolog, arra lehetett számítani. a grafikus teljesítmény növekedésének szinte teljes elmaradása már sokkal kínosabb...
-
WaterWawe
őstag
válasz
Azt ígérték hogy Decemberbe jön a china risinggal, azért halasztották el jogy kijavítsák. Szerinted ezek után az ember azt várná hogy ne működjön rendesen?
-
daveoff
veterán
válasz
Azt ugye tudod, hogy az AMD az utóbbi 1 évben szinte csak beta drivert adott ki!? Nem tudom pontosan mennyi WHQL driver volt pl 2013-ban, de szerintem kb 3, ezek alapján Te várnál másik drivert? Nálam teljesen jól működtek mindig a béta driverek, legtöbb esetben azért beta, mert AMD nem akar várni a WHQL minősítésre, mert mire jóváhagyják, arra lehet hogy lesz egy következő verzió. Az elkövetkező időben a mantle miatt szerintem még sűrűbben, még több bétára kell számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest