Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Locutus
üzenetére
Technikailag rendben van. De sanszos, hogy az AMD ezt mindenkinek oda fogja adni, és nem csak a top stúdióknak. Én a Mantle ötletét nagyon bírom, mert három évvel korábban is írtam itt arról, hogy egy ilyenre lenne szüksége a piacnak. Bár ezt szabványos formában gondoltam, de ettől a szoftver még kell. A Mantle esetében nagyon jónak tartottam, hogy ki lesz kötve, mert azok a fejlesztők kaphatják meg, akiknek van pénzük, és igazán nagy AAA projekteket készítenek. Ha viszont leveszik a Mantle-ről a nyakörvet, akkor félő, hogy a kevésbé tehetősebb fejlesztők nem az extra optimalizálás lehetőségét látják majd benne, hanem a fejlesztési költsége drasztikus csökkentésének a lehetőségét. Utóbbi egyértelműen rossz a piacnak. Ezért kellene ezt mindig pórázon tartani. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest