Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Locutus
üzenetére
Technikailag rendben van. De sanszos, hogy az AMD ezt mindenkinek oda fogja adni, és nem csak a top stúdióknak. Én a Mantle ötletét nagyon bírom, mert három évvel korábban is írtam itt arról, hogy egy ilyenre lenne szüksége a piacnak. Bár ezt szabványos formában gondoltam, de ettől a szoftver még kell. A Mantle esetében nagyon jónak tartottam, hogy ki lesz kötve, mert azok a fejlesztők kaphatják meg, akiknek van pénzük, és igazán nagy AAA projekteket készítenek. Ha viszont leveszik a Mantle-ről a nyakörvet, akkor félő, hogy a kevésbé tehetősebb fejlesztők nem az extra optimalizálás lehetőségét látják majd benne, hanem a fejlesztési költsége drasztikus csökkentésének a lehetőségét. Utóbbi egyértelműen rossz a piacnak. Ezért kellene ezt mindig pórázon tartani. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest