Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
daveoff #11320 üzenetére
Olyan nagy partnerek, hogy a BF4 óta egy játékot nem adtak nekik hogy rakják be a vga mellé
Pedig tavaly/év elején mehetett volna a BF:H, DA:I vagy akár a Fifa is úgysem volt új cím benne az Alienen kívül AMD fronton...
Ezért is kíváncsi vagyok lesz e Battlefront bundle vagy az is csak kitaláció mert kódot még nem adnak a kártyákhoz és a szept 15-től év végéig tartó promóban sincs benne. Nekem annyira nem tűnnek puszipajtásoknak, vagy csak az EA nem akar "ingyen" kódokat osztogatni...
Én is a Fury miatt húztam fel 4.5-re a 4790K-t, 970-nél nem számított, hogy 4 vagy 4.5 GHz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest