- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A 8BitDo TKL billentyűzete ezúttal az első generációs Xbox rajongóit célozza
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Engem pár óra után szokott zavarni néha... amellett hogy aláizzadsz.

De mivel több ok miatt sem bömböltethetek hifit ezért ez van. Nekem az kényelmesebb lenne.És engem a 3D szemüveg is zavarni szokott... de ezt is elfogadom, mert arra az 1-2 órára még oké.
4-5 órát már valszeg nem viselném azt se el...Nem irigylem a szemüvegeseket, remélem nekem is minél később lesz.

-
Laja333
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Igen, általában akik a sisak miatt temetik a VR-t, ugyanazok fejhallgatóval játszanak, és egy nyári napon lazán felveszik a félfej nagyságú ókli szemüveget.
Egy élvezetes játékkal, és jól felépített VR élménnyel észre sem fogják venni, hogy a fejükön van. Legfeljebb csak a végén.Egyébként én még a 3D TV-t is élvezem, kár, hogy nem annyira népszerű. Múltkor például "ráhackeltem" World of Warcratfra a 3D-t, és egész jól nézett ki. Egészen más szint volt, mint a lapos verziója. Sajnos Witcher-hez akkor még nem volt 3D profil, de azt is megnézném.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest