Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen monitort vegyek?
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
A forumon egyedul nekem lett problemam ugy, hogy utannajartunk es reprodukalhato volt, 980on viszont nem. Viszont en surroundoztam vele es mire kijottek az optimizalasok mar legariztattam (Far Cry 4 3.7GB korul volt nalam 35koruli fpssel) es mikroakadt. en meg SLIt akartam.
A 970 amiatt maradt ajanlott kartya, mert kiepitestol fuggoen 150-200Wot fogyaszt ("ref" / giga G1 a skala ket oldalan), ami kb fele volt a hasonlo aru 290xnek.
290 es 290x nagyon meleg. barati korben volt, hogy 960at ajanlottam az olcsobb es gyorsabb 290 helyett, mert meg 30 ezer rejtettt koltseg a tap+haz miatt osszejott volna.
ugyanugy, a 290xre nekem a csendes mukodeshey full cover vizesblokk kellett. ezzel tokeletes a kartya, csak eppen ha akarnek melle egy part, akkor at kene epiteni a vizet, meg a blokk durvan megtolna az arat... na ez egy 970 G1 SLIvel nem lett volna problema, ahogy eredetileg tervben volt.
persze, enyem volt a forum egyik legjobb 970e legen gyarilag, a 290x matrix platinum meg a forum egyik legrosszabb kartyaja, de ettol fuggetlenul nem veletlenul lehet a forumon dunat rekeszteni a maxwellel es nem veletlenul van keves hawaii.
---
harom kijelzovel mondjuk szerintem a hawaii a jobb, de a forumon van aki 5760x1200at tol 970SLIvel es elegedett. lehet tenyleg reszeltek a driveren.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen monitort vegyek?
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Küszöbön az androidos PC-k
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő