- OLED monitor topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
#Morcosmedve #18693 üzenetére
én bizakodó vagyok
Sosem volt AMD kártyám, de én örülnék a legjobban, ha kicsit elkennék az nvidiát, mert amit most megengednek maguknak, az felháborító (paper launch, arany ár, stb.)
(#18691) cyberkind Persze, AoTS-t hiába mutogatják, mert kb. senki sem játszik vele. Arra vagyok kíváncsi, hogy mit hoznak ki a konzolos feature-ök PC-re hozásának, DX12-nek, és az új kártyáknak a kombinációjával. Talán elsülhet ez még jól is.
(#18692) Laja333 Tudom, de AoTS-ben, meg talán hitman-ben is a 980Ti szintjét is hozza DX12-ben. Az lenne a jó, ha ez így is maradna.
-
VTom
veterán
válasz
cyberkind #18687 üzenetére
Jelenleg mindkét állítás igaz, a 480 most hozza a 2 éves Geforce-ok szintjét DX11-ben, DX12-ben viszont javul a teljesítménye, ezen kár is vitázni.
Én arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy milyen irányba halad a játékfejlesztés PC-re, mert ha az AMD tényleg összedugja a buksiját mindenkivel, és hiperszuper ötleteikkel hatékony fejlesztéseket eszközölnek, akkor még az is lehet, hogy a 480 teljesíménye DX12 alatt a mondjuk jövőre megjelenő játékoknál már tényleg ott lesz, mind az AoTS-ben a tesztek alapján.
Én speciel ennek örülnék a legjobban, mert talán teremtene egy kis versenyhelyzetet a piacon, és nem lenne 350 ezres 1080Ti.
-
VTom
veterán
válasz
#85552128 #18537 üzenetére
a 1070-nek nem a 980Ti az elődje, hanem a 970, mégsem ahhoz árazták be.
Nem kell csodát várni, a 1060 110-120K körül fog kezdeni szerintem, a 480 fölé fogja belőni az nvidia árban, mert "much faster than an RX480"
Mondjuk ugyanezt írtad Te is hárommal feljebb, most látom
-
VTom
veterán
válasz
#85552128 #18362 üzenetére
A 1070/1080 árakat nem fogja érinteni a 1060, csak a 1080Ti, de még az sem biztos.
Ha ugyanazt a kört futja le az nvidia, mint a Maxwellnél, akkor először jön a méregdrága Titan, és csak utána jön a Ti, ami talán lejjebb tolja a 1080 árát. A 1070-ét szerintem még az sem.Sajnos nincs ellenfele egyik kártyának sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest